דג נסיכת הנילוס

דג נסיכת הנילוס

ניסיתי היום פעם ראשונה (בת 30 הגיע הזמן להתחיל לבשל)להכין דג. שמתי שמן, כוסברה, פטרוזליה, שום, פפריקה, מלח, פלפל שחור, פלפל חריף (אדום וירוק לגיוון), רסק עגניות ועגבניות מרוסקות ולכל זה הוספתי איזה 3 חתיכות ענקיות של דג נסיכת הנילוס. אני עדיין לא יודעת איך בדיוק זה יצא כי אני עדיין מבשלת את זה וגם טועמת כל שנייה מההתלהבות. השאלה הדג היה קפוא ולא ידעתי אם צריך להפשיר אותו קודם או לא. נתתי לו כמה דקות (בערך רבע שעה) בחוץ ואז הכנסתי אותו לרוטב. מה אתם אומרים? זה ייצא טוב או שצריך היה להפשיר?
עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
דגים