דג סטלה לצהריים- דחוף!!!

קניתי היום בשוק כמה דגי סטלה טריים. 
מישהו מכיר ואיך הכי טוב להכין? 
זה דג קצת יותר גדול מסרדין- יותר שטוח. 
הבנתי שמגנים אותו שלם. 
מישהו מכיר והכין כבר? 
האם הוא מוכר בעוד שם? 

 

התכוונת לסטלה המגמרת מאסקימו לימון??

אז בטח בלימון.. חהחהחה

תעלי בגוגל את שם הדג ובקשי מתכון

או לימדי עליו וכך תדעי בפעם הבאה..

בתאבון

4. עטוט (סטלה):

http://www.haaretz.co.il/food/dining/.premium-1.2286941

צבעו הכסוף וארבעת הכתמים בצדי גופו הם סימן ההיכר של העטוט. הוא יפה בצורה בלתי רגילה, ונמנה עם משפחת הצניניתיים על שלל חבריה - מהאינטיאס ועד הגמל, הטרחון ומיני הטרולוס. עדיין נדוג בכמויות גדולות, אם כי גם מין זה הידלדל בהשוואה לעשורים קודמים.

הכי טוב לטגן אותו או להניח אותו למספר דקות על האש.

אביב מצאתי  לך את דג הסטלה המכונה גם עטוט! וגם כחלון ים תיכוני

https://www.youtube.com/watch?v=g2DcDgtHsIs

בשני האתרים תקבל מידע!

עבור לעמוד
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
דגים
בחר
בחר