מתכון: כיסוני ואן-טון מטוגנים - ציפי

מתכון: כיסוני ואן-טון מטוגנים רכיבים: לבצק: ----- 2 כוסות קמח מלח 1ביצה כ-3/4 כוס מים אופן ההכנה: ---------------- מנפים את הקמח על משטח עבודה במרכז יוצרים גומא לתוכה שופכים את הביצה מערבבים את הקמח עם הביצה ולאט לאט מוסיפים את המים מוסיפים את המלח ולשים לבצק רך ונעים. מחלקים אותו לשני גושים. מרדדים כל גוש בנפרד לעלה דק. חותכים לריבועים בגודל של 10 על 10. או קורצים עיגולים בעזרת תבנית או כוס. מילוי: ---------------- 200 גרם בשר קצוץ או טחון 1/2 כפית זנגוויל 1 בצל ירוק פיטריות קצוצות דק 2 כפות שמן אופן הכנה: הכנה: בשתי כפות השמן מטגנים את הבצל הירוק והזנביל מוסיפים את הבשר לטיגון קל ובסוף את הפיטריות.טועמים ומוסיפים טיבול בהתאם לטעם. ממלאים כל ריבוע בצק בככפית מהמילוי מקפלים לחצי סוגרים היטב ומחברים את שתי קצוות המשולש. מטגנים (ללא בישול קודם) בשמן עמוק עד הזהבה. הערות: canbr :מאת 13:07 :שעה 11/08/2003 :תאריך כיסוני וון-טון מטוגנים בבקשה: מקור המתכון: CANBR הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: כיכר כבד של נירה רוסו באדיבות ציפי

מתכון: כיכר כבד של נירה רוסו רכיבים: ================================= 8-6 בצלים יבשים- גודל בינוני 50 גרם מרגרינה(שינוי שלי, שומן עוף+שמן) 1ק"ג כבד עוף-מנוקה מכל השומנים ואחרים מלח, פלפל 6 ביצים קשות 1שקית ג'לטין(14 גרם) פלפל ירוק , גזר מבושל- לקישוט 1 תבנית חד-פעמית מאורכת אופן הכנה: ================ אופן ההכנה: ============= חותכים את הבצלים ומטגנים בשומן, מוסיפים את הכבדים וממשיכים לטגן, בגמר הטיגון מצננים. טוחנים את הכבדים והבצלים במטחנה או במעבד מזון.מוסיפים את התבלינים.ו5 ביצים מוסיפים לטחינה. ממיסים את הג'לטין בחצי כוס מים פושרים ומוסיפים לתערובת, מערבבים טוב ,טוב. את הביצה ה-6 פורסים ומרפדים בה את התבנית,פורסים גם את הגזר ומניחים בתחתית, ואת הפלפל הירוק מסדרים בתחתית התבנית. על הכל מעבירים את הכבד הטחון, מחליקים בכף. מקררים סגור עם ניילון נצמד במקרר לפחות 12 שעות. לפני ההגשה מכיניפ פלטה מאורכת, מקשטים בירקות נוספים ובמרכז הופכים את התבנית ומשחררים מתוכה את הכבד הקצוץ!(אם הכבד אינו משתחרר בקלות, משחררים בסכין חדה את הדפנות, כורכים מגבת חמה סביב סביב התבנית ושוב לחיצה קטנה וזה משתחרר! ושוב פסח נפלא! הערות: canbr :מאת 18:56 :שעה 5/04/2003 :תאריך לכל אלה שכבר הפנימו שפסח אכן פה עוד מתכון! כיכר כבד קצוץ חגיגית/ נירה רוסו.............. המצרכים כפי שרשומים במתכון המקורי: מקור המתכון: CANBR הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: כדורי בצק גבינה וזיתים - ניצי

מתכון: כדורי בצק גבינה וזיתים רכיבים: מאפים: כדורי בצק גבינה במילוי זיתים רכיבים: בצק: 250 גרם חמאה רכה או מרגרינה 250 גרם גבינה לבנה 9% או 5% 3 כוסות קמח לבן ½ כפית מלח מילוי: 100 זיתים ירוקים מגולענים ציפוי: 100 גרם שומשום אופן הכנה: אופן הכנה: לשים בקערה או במעבד מזון את הקמח, המלח, החמאה/מרגרינה והגבינה ולאחד לבצק. אם הבצק מדי דביק, להוסיף מעט קמח. לשמור את הבצק מכוסה או עטוף בניילון במקרר כמה שעות, אפשר יום-יומיים. לקרוץ מהבצק כמות של כפית בערך, לקחת זית ולעטוף אותו בבצק ולגלגל ביד לכדור קטן. לשים את השומשום בצלחת, לגלגל את הכדור בשומשום עד שיצופה. כך לעשות את כל הבצק לכדורים ולהניח אותם בתבנית שטוחה, על נייר אפיה, במרחק לא גדול זה מזה. לאפות בחום גבוה כחצי שעה עד להזהבה קלה. להגיש חם או קר. אפשר לשמור בכלי סגור, לאחר קרור, כיומיים. אפשר להקפיא. הערות: כמות: כ-100 כדורים קל להכנה, טעים ומתאים כחטיף לאירוח. מקור המתכון: עצמי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 הערות: nitsi18 :מאת 00:16 :שעה 6/06/2002 :תאריך מאפים: כדורי בצק גבינה במילוי זיתים מקור המתכון: ניצי מנהלת הפורום הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: כדור גבינות ומטבלי גבינות - PY ומטילדה

מתכון: כדור גבינות ומטבלי גבינות גבינת רוקפור גבינה לבנה שמנה חמאה גבינה צהובה מגוררת מערבבים הכל ביחד לכדור. (ניתן להכין מס כדורים. כל כדור מגלגלים בתוך אחד מהבאים (לא כולם ביחד!!) : זעתר, פפריקה, אגוזים, פלפל שחור גרוס. בהגשה צבעוני ומאוד טעים! אופן הכנה: מטבל אפשרי גבינה לבנה +עירית טריה קצוצה (טעים אך אורך חייו קצר) מקווה שעוזר קצת בתאבון יעל *********** mathilda :מאת 12:03 :שעה 23/03/2003 :תאריך עוד מטבלים... גבינה לבנה עם בצל ירוק גבינה לבנה עם פפריקה גבינה לבנה עם שמיר גבינה לבנה עם בצל מטוגן או עם בצל יבש שקונים בחנויות תבלינים הערות: p y :מאת 11:03 :שעה 23/03/2003 :תאריך רעיון לשדרוג גבינה מקור המתכון: PY הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: טרטר דג חרב - פינגווינית

מתכון: טרטר דג חרב רכיבים: 300 גר' דג חרב קצוץ דק בצל קצוץ דק עירית קצוצה דק מיץ לימון מלח פלפל לבן חומץ בלסמי עירית קצוצה לקישוט אופן הכנה: אופן הכנה: 1. לערבב את הדג הקצוץ עם העירית , והבצל והלימון, לתבל במלח ובפלפל לפי הטעם 2. לסדר את התערובת בטבעת, לקשט עם עירית ולזלף בלסמי בצלחת הערות: טרטר דג חרב מקור המתכון: הערות: טרטר דג החרב – תוכנת מטעמים מקור המתכון: פינגווינית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: טעמייה - פלאפל מצרי - ניצי

מתכון: טעמייה - פלאפל מצרי רכיבים: 2 כוסות פול נאבד - פולים לבנים קטנים (רצוי לקנות אותם נקיים מקליפתם) 2 בצלים יבשים מגוררים או צרור בצלים ירוקים 2 שיני שום מעוכות צרור פטרוזיליה קצוץ 1-2 כפיות כמון 1-2 כפיות כוסברה 1/2 כפית אבקת אפייה מלח ופפריקה חריפה שמן לטיגון עמוק אופן הכנה: שורים את הפולים ל- 24 שעות. מרחיקים הקליפות. טוחנים עם כל המצרכים. רצוי להעביר בטחינה לפחות פעמיים כדי שיתערבב היטב. מניחים התערובת למנוחה ל- 30 דקות לפחות. צרים קציצות בקוטר 4 ס"מ, שוב נותנים להם לנוח 15 דקות לפחות. מטגנים בשמן עמוק. מגישים עם סלט עגבניות ומלפפונים וטחינה. ושוב תודות לקלאודיה רודן הערות: nitsi_18 :מאת 11:26 :שעה 4/06/2003 :תאריך טעמייה - פלאפל מצרי מקור המתכון: ניצי מנהלת הפורום הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: גבינת קממבר מטוגנת - אבי

מתכון: גבינת קממבר מטוגנת רכיבים: גבינת קממבר(או מוצרלה) מטוגנת אופן הכנה: חותכים גבינת קממבר לשמיניות שוות, מקמחים היטב בתוך צלחת עם קמח, טובלים בביצה טרופה ובפירורי לחם, מקפידים שצידי הגבינה יהיו מכוסים בשכבת ביצה ופירורי הלחם, מניחים במקרר לחצי שעה. מטגנים במחבת ב- 1/2 ס"מ שמן, הופכים בזהירות שלא לפגוע בציפוי ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה קלה. מוציאים לספיגת שמן על נייר מגבת ומגישים. המתכון מצוין גם בשימוש בגבינת מוצרלה חתוכה לאצבעות או בכדורים הקטנטנים, כמו שהם. הערות: * אבי :מאת 17:30 :שעה 16/02/2003 :תאריך גבינת קממבר מטוגנת מקור המתכון: * אבי הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: גבינת צאן רכה עם שזיפים, זעתר ושמן קינמון - אילני

מתכון: גבינת צאן רכה עם שזיפים, זעתר ושמן קינמון רכיבים: מעט גבינת צאן רכה 2 שזיפים חתוכים לחצאי עיגולים מעט עלי זעתר שמן קינמון המורכב מ1/2 כף מקלות שבורים קלויים קלות ואז טחונים לאבקה ו1/4 כוס שמן קנולה. מעט אבקת עגבניות* או סומאק. אופן הכנה: מניחים את חצאי העיגולים במרכז הצלחת,מפזרים מעט עלי זעתר ושופכים בנדיבות את השמן.בצידי הצלחת מניחים את הגבינה מפזרים מעט אבקה או סומאק ומגישים.בהצלחה ובתיאבון נ.ב מומלץ להגיש בליווי של קרוטונים מבגט או מבריוש אבקת עגבניות מכינים מפילטים דקים של עגבניות אשר יובשו במיקרוגל בחום נמוך במשך 30-40 דקות ואז נטחנו במטחנת קפה הערות: illani :מאת 17:15 :שעה 22/11/2003 :תאריך גבינת צאן רכה עם שזיפים,זעתר ושמן קינמון מקור המתכון: illani הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: גבינת עיזים בשמן זית וזעתר טרי - סמדר

מתכון: גבינת עיזים בשמן זית וזעתר טרי רכיבים: 1 גליל גבינת עיזים פרומעז או 200 גרם גבינת עזים אחרת 3 גבעולי זעתר טרי כוס (בערך) שמן זית מאיכות טובה ½ כפית גרגרי פלפל שחור שלמים אופן הכנה: לחמם את השמן מעט, לכ-30°. אפשר במיקרו. לקצוץ גס את עלי הזעתר ולהכניס לשמן המחומם. להניח להתקרר ביחד. לחתוך את הגבינה לפרוסות או קוביות. להכניס שכבת גבינות לצנצנת קטנה ונקיה. לשפוך מעל את השמן עם עלי הזעתר, עד לכיסוי הגבינה. להמשיך למלא את הצנצנת בגבינות ושמן זעתר לסרוגין. להוסיף את גרגרי הפלפל, לסגור היטב. לנער מעט לפיזור אחיד. להניח ל-24 שעות בטמפרטורת החדר. מוכן לאכילה לאחר 24 שעות. הטעם משתבח ונהיה עשיר יותר עם הזמן. נשמר בטמפרטורת החדר כשבוע (אם ישאר). הערות: מתאים להגשה על לחם כפרי, או עם פיתה טריה, מלווה בסלט עגבניות מתובל בעלי זעתר טריים. מיני פורום בישולים מקור המתכון: ס. הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: ביצה ב'קן הציפור' - פינגווינית

מתכון: ביצה ב'קן הציפור' רכיבים: 5-6 תפוחי אדמה 5-6 ביצים 50 גר' מרגרינה פטרוזיליה (אופציונאלי) 1 כפית מלח פלפל שחור 100 גר' גבינה צהובה מגורדת (אורגנו - אופציונאלי) אופן הכנה: 1. לרחוץ ולקלף את תפוחי האדמה ולבשל בסיר עם מים ומלח עד לריכוכם. לסנן היטב מהמים 2. להוסיף 25 גר' מרגרינה, מלח, פלפל ולרסק את תפוחי האדמה היטב. להוסיף פטרוזיליה קצוצה ולהכניס לתבנית משומנת. 3. ליצור גומות קטנות עם כף. 4. ליצוק בכל גומה ביצה לא מבושלת, לזרות מעט מלח, גבינה מגורדת, ולהוסיף מה-25 גר' מרגרינה שנותרה חתיכה קטנה על כל ביצה . 5. לאפות בתנור בחום של 180 מעלות 20 דקות-1/2 שעה עד שהביצה מתבשלת . בתאבון ו בהצלחה הערות: מקור המתכון: פינגווינית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: ארוחה לבלגי - 4 - טרטר סלמון - פינגווינית

מתכון: ארוחה לבלגי - 4 - טרטר סלמון רכיבים: סלמון קצוץ דק בצל קצוץ דק עירית קצוצה דק מיץ לימון מלח פלפל לבן חומץ בלסמי עירית קצוצה לקישוט אופן הכנה: 1. לערבב את הסלמון העירית , והבצל והלימון, לתבל במלח ובפלפל לפי הטעם 2. לסדר את התערובת בטבעת, לקשט עם עירית ולזלף בלסמי בצלחת הערות: טרטר סלמון עם עירית מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: ארוחה לבלגי - 3 - קרפצ'יו הליבוט מעושן - פינגווינית

מתכון: ארוחה לבלגי - 3 - קרפצ'יו הליבוט מעושן רכיבים: 4 מנות 300 גר' הליבוט מעושן מאיכות מעולה ופרוס לפרוסות דקות כמו סלמון מעושן 2 כפיות שמן אגוזים 2 כפיות שמן זית, 2 כפיות מיץ לימון 30 גר' בצלי שלוט - משקל נטו לאחר ניקוי 30 גר' פטרוזיליה קצוצה 12 צנוניות קטנות אדומות מלח פלפל טחון טרי אופן הכנה: 1. לחתוך את השלוט לדק 2. לחתוך את הפטרוזיליה. 3. לחתוך את קצות הצנוניות ולגרר אות ן 4. לערבב את השמן האגוזים, הזית והלימון בקערה ולטרוף. לתבל בפלפל ומעט מלח 5. לשים את בצלי השלוט והפטרוזיליה בתערובת שהוכנה בסעיף 4 ולהשאיר לפחות לשעה סיום - 5 דקות לפני הגשה 6. לחלק את ההליבוט ל-4 חלקים ולפזרן את החתיכות על צלחת. 7. לתקן את התיבול של תערובת סעיף 4 -5 ולזלף בעדינות על ההליבוט ולפזר מעט מהצנוניות 8. להגיש עם פרוסה דקה של צנים מלחם ליד חמאה מאיכות טובה. הערות: קרפצ'יו הליבוט מעושן בחומץ ובצלי אשלוט - פייר ויננטס -60 מקור המתכון: פינגווינית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: טרין כבד אווז עם צימוקים - פינגוונית

מתכון: טרין כבד אווז עם צימוקים - פינגוונית רכיבים: רכיבים: 600 גר' כבד אווז 30 גר' צימוקי סו לטנה קטנים 1/2 2 כפיות ג'ין 8סס"ל (5 כפיות) ג'לי עוף (מתכון עמ' 482) מלח פלפל גרוס טרי 4 התבלינים (תערובת מוכנה של לפלפל לבן, ציפורן טחון, ג'ינג'ר ומוסקט ) - אופציונאלי אופן הכנה: אופן הכנה: 1. 24 שעות מראש להשרות את הצימוקים בג'ין. 2. להפריד את אונות הכבד, לחתוך אותם לשניים לאורך, לסלק ככל האפשר את הורידים והשומן, בעזרת ידיים והסכין. 3. לתבל את הכבד מכל הצדדים עם מלח, פלפל וארבעת התבלינים - אבל ממש מעט. 4. לפזר את הצימוקים על הכבד ולזלף את הג'ין על הכבד. 5. לשים את הכבד בתבנית שאורכה 13 ס"מ אורך ,8 ס"מ רוחב ו-6 ס"מ גובה, לדחוס אותה בעדינות לתחתית התבנית ולישר את החלק העליון. 6. למלא תבנית אפיה במעט מים ולשים את תבנית הכבד בפנים. להביא את המים לרתיחה ואחר כך לשים בתנור ולאפות בחום של 75 מעלות צלזיוס למשך 35 עד 40 דקות. לבדיקה אם הכבד מוכן ניתן לבדוק עם קיסם באמצע התבנית של הטרין. 7. להשאיר את תבנית הטרין עוד 20 דקות בתנור מכובה ואחר כך לשחרר ולהפוך אותו על הידיים. בשלב זה הכבד מאוד רך, ויש לטפל בו בזהירות. 8. לשים אותו הפוך, לתת לו להתקרר ואחר כך לאחסן במקרר. 9. שש שעות מאוחר יותר להוציא את הטרין כבד מהמקרר ואם מופיעים כתמים של שומן, יש לסלקם עם סכין ולישר את פני הטרין שוב. 10. להמיס את הז'לי של העוף ולשפוך אותו בזהירות מעל הטרין. לתת להתקרר ואחר כך לשים את הטרין שוב במקרר, ולהשאיר לפחות 48 שעות. 5 דקות לפני הגשה - סיום 10. לחתוך לחתיכות של 1 סמ עם סכין לאחר שנטבלה במים פושרים ולשים את החתיכות על צלחת קרה מאוד. להגיש פרוסות לחם לבן לא עבות ואפויות מעט. כדי שהצלחות יהיו באמת קרות לשים אותם במקרר כמה זמן לפני ההגשה ואפילו בפריזר. בדרך זו הכבד יתחמם פחות במשך ההגשה לשולחן. ללא לאכול את זה לפני שעברו לפחות יומיים. אפשר להשתמשש גם ביותר ג'לי אם רוצים. הערות: כבד אווז קר עם צימוקים - פייר ויננטס -77 הכנה 40 דקות, 40 דקות בישול והכנה 24 שעות מראש - הגשה רק אחרי 48 שעות הערות: pingwinit :מאת 20:48 :שעה 18/01/2003 :תאריך המתכון - טרין כבד אווז עם צימוקי סולטנה, וסליחה מראש על התרגום, שלעתים "צולע"...חשוב - תראי הערות שלי מתכון: ארוחה לבלגי - 5 - כבד אווז קר הערות שלי: השריתי רק 6 שעות את הצימוקים בקלוודוס - בערך רבע כוס - שאחר כך גם צורף לכבד, כי לא היה לי ג'ין ואת זה אי אפשר להשיג בבית ספפא כידוע... לא הוצאתי את הכבד מהתבנית כמו שכתוב בסעיף 7 - כמות השמן שהופיעה מעל לכבד נאספה עם כף רוטב לצנצנת ושמורה. כשהתקרר הכנסתי לפריזר לייצוב. בנתיים הכנתי את הג'לי של העוף מציר עוף בערך כוס, הוספתי בערך כף וחצי רוטב גריל של אוסם לטעם, והמסתי רק דף אחד של ג'לטין טבעי אחרי שהרתחתי את הציר. נתתי להתקרר בערך כשעתיים ושפכתי על הכבד. השארתי עוד שעתיים בפריזר ואחר כך העברתי למקרר. כמובן שלא המתנו 48 שעות להגשה - למרות האזהרות החמורות... לפני ההגשה שחררתי מהתבנית, הפכתי על הידיים והופ על הצלחת. הצלחות הוכנסו לפריזר כן לפי ההוראות, אבל במקום טוסט לבן, הוגש כאמור עם הלחם פיסטוק, היה מעולה ותודה לפייר. מקור המתכון: פינגווינית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2 מקור המתכון: הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: איקרה - דורית

מתכון: איקרה רכיבים: ביצי דגים חיים (ביצי קרפיונים מצויינים לצורך זה), מלח, מיץ לימון. שמן, חלה סחוטה ואפשר גם להוסיף מעט משקה סודה. אופן הכנה: אורח ההכנה דומה לצורת ההכנה של מיונית. מוסיפים שמן ומיץ לימון לסרוגין עד קבלת המרקם והטעם הרצוי. החלה הסחוטה נועדה לעבות והסודה כדי שיספוג פחות שמן. מגישים עם המון המון בצל קצוץ. הערות: . דורית :מאת 18:08 :שעה 8/03/2002 קשה לתת מתכון לאיקרה. זה מסוג המאכלים שמכינים עם הרגש וחוש הטעם. אין כמויות מדויקות. וצריך לראות לפחות פעם אחת כדי לדעת. :תאריך מקור המתכון: דורית הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

מתכון: מיני פיצות - אריאלה

מתכון: מיני פיצות - אריאלה רכיבים: מיני פיצות עם צנוברים,טפנד וגבינה מלוחה מכינים בצק לפיצה,מחלקים למנות קטנות אופן הכנה: מורחים שמן זית ומעל זה טפנד (ממרח זיתים מפוררים גבינה מלוחה מקשטים בחתיכות גמבה קלויה ומקולפת,צנוברים וקצת טימין,מזלפים מעט שמן זית מעל ואופים בתנור מחומם מראש 220 מעלות בערך עשר דקות הערות: ____________ אראלה :מאת 20:32 :שעה 20/11/2003 :תאריך מקור המתכון: אראלה הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

פיצה מטר מערוץ 10 - הביאה ענת ק

פיצה מטר מערוץ 10 לבצק: קילו קמח רגיל שלוש כפות שמן כף מלח כף סוכר שלוש כפות שמרים טבעי כוס חלב לרוטב הפיצה: 4 עגבניות 2 כפות שמן זית 1 כף מלח 2 כפות סוכר 50 גרם עלי בזיליקום טרי מעט פרוסות שום טבעי 1 כף אורגנו מעט מעט צ’ילי התוספות: 1 בטטה מתוקה 1 חציל 1 קישוא מסוג זוקיני 1פלפל אדום גבינת פטה הבצק: מערבבים את השמרים עם החלב והסוכר וממתינים 10 דקות. מוסיפים לעיסה את הקמח, המלח ושמן הזית. מערבבים היטב. ממתינים לתפיחת הבצק. הבצק היחודי של פיצה מטר נאפה בשני שלבים: בתחילה נאפה הבצק עם שכבה דקה של רוטב פיצה (בשביל הטעם). חשוב שבאפייה הראשונה הבצק לא ייאפה מדי. באפייה השנייה מוסיפים לבצק רוטב פיצה סמיך, מפזרים גבינת מוצרלה על הבצק ומקשטים את הפיצה בירקות, כתוספות על הפיצה. התוספות: שוטפים היטב את הירקות. את החציל והקישוא חותכים לאורך, את הבטטה והפלפל חותכים לרוחב. מניחים את הירקות על מגש ומטבלים בשמן זית, טימין, רוזמרין, קצת מלח וצ'ילי. מכניסים לאפייה בתנור. מומלץ לכסות בנייר אלומיניום. את הבטטה אופים לבד ומוסיפים לה שמן, דבש טבעי, רוזמרין, מלח וקצת קינמון. התנור חייב להיות מחומם לטמפ' של 200. רבע מטר יהיה כשעליו הזוקיני והחצילים, מעליהם רצועות פלפל צלוי ומעט גבינת פטה. את רבע המטר השני נקשט בבטטה מתוקה, קצת בצל צלוי וארבע גבינות. את חומרי הרוטב פשוט מערבבים ביחד
עבור לעמוד
, ,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
מנות ראשונות
בחר
בחר