מנות ראשונות


פטריות ממולאות בפרמזן - pingwinit

מתכון קל להכנה, טעים ויכול לשמש כמנה ראשונה בארוחה או כמתאבן באירוח לחברים. רכיבים: 8 פטריות גדולות פתוחות 6 פרוסות דקות של לחם לבן, ללא הקרום החיצוני ויבשות 1 חבילת בצל ירוק צעיר קליפה מגוררת של 1 לימון 2 כפות של פטרוזליה קצוצה 75 גר' פרמזן מגורד מלח ופלפל שחור גרוס טרי מוסקט מגורר 50 גר' חמאה מומסת 1 ביצה פפריקה לזריה 2-3 כפות של שמן זית אופן הכנה: 1. לסלק את ה"רגל" מהפטריות. לטחון את פרוסות הלחם לפירורים בפוד פרוססור ולהעביר לקערת ערבוב. צריכים להתקבל 200 גרם פרורי לחם 2. לנקות את הבצל הירוק ולחתוך לדק את כל החלקים הלבנים ומעט גם מהגבעולים הירוקים. להוסיף את הבצל, קליפת הלימון והפטרוזיליה, הפרמזן והתבלינים לפרורי הלחם ולערבב במזלג את התערובת עם החמאה. 3. לערבב את הביצה עם 2 כפות מים קרה ולטרוף כדי ל"שבור" אותה. 4. להוסיף את הביצה לתערובת ולהמשיך לערבב את התערובת עם מזלג עד לשלב שבו כל התערובת "רטובה". 5. לקחת כף גדושה מהתערובת ולמלא את הפטריות ולהדק את התערובת לפטריה. לסדר את הפטריות בשכבה אחת בתבנית משומנת 6. לזרות בנדיבות פפריקה על הפטריות הממולאות ולהשאיר בקירור עד לשעת האפיה. 7. לחמם תנור ל-180 מעלות לזלף מעל הפטריות שמן זית לשים בתנור ולאפשות למשך 20-25 דקות. להגיש חם
עבור לעמוד
, ,
בחזרה לפורום
כרגע בפורום זה: אין משתמשים רשומים
עבור לפורום:
מנות ראשונות
בחר
בחר